Mere om Stjernen

Mere om Stjernen


Vi er en lille amatørteaterforening, som i daglig tale hedder Stjernen. Vi spiller mellem 1 og 3 forestillinger om året. Med alt fra 5- til 25 medvirkende.

Vi har medvirkende i alle aldre, alt efter stykkets målgruppe.  Vi ligger meget vægt på alle medvikende er lige meget værd. Begynder som  øvet. Ingen hovedrolle er bedre end den mindste statistrolle, for begge roller er nødvendige i stykket. Og vi er vidt forskellige i og med hvad vi bidrager med. Der nogen der gerne vil sy kostumer, andre er gode til teknik, nogen bygger scene, og så der skuespiller og den/de der skal instruere. Alle yder en fælles indsats så vi kommer frem til slutproduktet, nemlig forestillingen.


 

"Jeg plejer at sige, vi en lille flok teatertosser, der holder til i Skærbæk Fritidscenteres kælder og har det sjovt med teater på amatør niveau" , Betina Nauschutt


Vi er en håndfuld ildsjæle i bestyrelsen som forsøger at være tordenskjoldsoldater og holde hjulene igang.  Til tider er det svært, da det jo er frivilligt og foregår i fritiden. Der ofte meget andet ved siden af der også skal passes.


Og vi mangler i den grad hænder til at trække på, og ordne små som store opgaver.  Talent er intet krav, man bliver aldrig god til noget uden at øve sig. Så om man er "handy man", eller elsker at male, eller synes skuespil er sjovt,  så hold jer ikke tilbage --- man kan altid kontakte os og høre nærmere.


Vi vil så meget og har store ideer.  Men tid, muligheder og penge skal hænge sammen.