Læs Mere om nuværende aktiviter

Lige Nu.......


 

 Stjernens Konto nr.: 9839 0000185647

Kontingent: voksen 200kr./barn 175kr. 

Husk Navn.

Vores julestykke Jul på lykkevej der ellers var godt igang. Er pga cocorna stramininger og flere restriktioner stoppet d. 27.10 og aflyst.  Vi er rigtige ærgelige og beslutningen var ikke let.

Da det som traditionen tro, var et julrstykke med både børn og voksne (ikke kun medvirkende uder 21 år, og dermed ville være tilladt at være mere end 10 personer )

Men at skulle øve, kun med halv antal ville give en del forsinkelse af samspillet imellem og ville ikke nå at blive klar til planlagte dato. Der ville skulle øves og opføres med 1-2 m afstand. Det indbød dette stykke ikke til. Og ingen tvivl om at restiktioner og anbefalinger skal følges. DEt resperkter vi selvfølgelig i Stjernen   Det gør dette stykke ikke kan hænge sammen i samspillet og dermed ikke blive klar til opførelse. Det skal være forsvarligt, at mødes og hensigtmæssigt på samme tid.   


Der tænkes nu i aktiviteter som kan lade sig gøre trods corona, ingen ved jo hvornår vi er på den anden side igen .. pas på hinanden og håber anart vi ses igen... 

DEt er også stadig mulig at komme til at spille sammen, om man er en eller flere...  Vi har faciliteterne, nu mangler vi bare jer som gerne vil bruge lokalet, og jer som har lyst til at være frivillige fra tid til anden.
Vi glæder os til at byde velkommen, interesert så skriv endlig på stjernenskaerbaek@gmail.comStjernen  er beliggende i Skærbæk fritidcenter

Storegade 47

6780 Skærbæk.

Kontak os

stjernenskarbeak@gmail.com 


vi vil også rigtig gerne have gang i noget til de voksne igen og have gang i noget musik. 

Er der gode ideer derude så høre vi gerne fra jer.  Stjernen fik afholdt generalforsamiling d 24. juni

Lidt sent men corona gjorde det nødvendigt at udskyde til der.


Vi har før meldt ud at der var mangel på folk til næsten alt.

Og hold jer endelig ikke tilbage derude ... der kan stadig bruges frivillige.


Men Stjernen og bestyrelsen består, 

de to der afstråte blev erstattet. Så der muligheder. Bestyrelsen konstiturere sig i august og vil derfra  forsøge at se frem af og gøre et forsøg på at der  kommer noget igang så hurtigt det er muligt.. 


Sidder der nogen der har noget på hjertet, så tøv ikke vi vil gerne høre  på hvad der er af gode ideer. Der kan trods alt tænkes mere i alles hoveder end kun i de 5 der sidder i bestyrelsen.  der kunne jo være noget der ikke er tænkt på.